Over onsOVER ONS

In 1972 begonnen John en Hariëtte Bosman Bosman Haar en Make-up in Alkmaar. Wat klein begon, groeide na een aantal jaar al snel uit tot een succes. Sinds 1996 is zoon Barry Bosman werkzaam in de salon. In datzelfde jaar werd hij Nederlands Kampioen dameskapper.

Vanaf die tijd is hij een zeer druk bezet stylist. Barry volgde in de jaren daarna tot op de dag van vandaag vele trainingen in o.a. Los Angeles, Parijs en Amsterdam. Hij kreeg een nominatie voor de Coiffure Award.

Geheel volgens plan betrok zijn zus Marleen in 2000 ook het pand, samen namen zij Bosman Haar en Make-up over van hun ouders. Marleen Bosman gaf trainingen bij Rob Peetoom als topstyliste en volgde deze zelf ook in Los Angeles. Haar ervaring op het gebied van visagie zorgde ervoor dat ze werd gevraagd voor het Sebastian Artistic Team. Twee keer per jaar vertrok ze voor een update naar het buitenland om zo alle nieuwe concepten door te kunnen geven aan de Sebastian kappers van Nederland. Marleen is inmiddels zelf actief in het begeleiden en trainen van nieuwe educators én vertaalt nieuwe trends naar de salons.

Samen willen Barry, Marleen en hun team ervoor zorgen dat Bosman Haar en Make-up blijft groeien. Kwaliteit, productkennis, trainingen, shows en service staan daarbij voorop!

Bosman Haar & Make-up