Merken


Marie Stella Maris

MERKEN

KEVIN.MURPHY

Kevin Murphy is één van ’s werelds meest gevraagde haarstylisten met een grote staat van dienst in de wereld van fashion, fotografie, editorial en film. Vogue bekroonde hem zelfs tot de uitvinder van de ‘beach look’. Niet voor niets is Kevin één van de meeste gerespecteerde hairstylisten van deze tijd.

Kevin’s producten hebben een doel: het product mag het haar niet verzwaren en het moet kracht en vitaliteit aan het haar geven. De inspiratie voor dat doel vindt hij vooral in de gezichtsverzorging en dat vertaalt hij naar zijn eigen haircare lijn: KEVIN.MURPHY. De producten bevatten duurzame ingrediënten, essentiële oliën, vitamines, natuurlijke antioxidanten en plantenextracten. KEVIN.MURPHY producten zijn sulfaat en parabeen vrij en worden niet op dieren getest.

SEBASTIAN PROFESSIONAL

Sebastian is ontstaan uit een visie van schoonheid zonder grenzen. Het merk denkt buiten de lijnen van het kappersvak en volgt de artistieke ambitie tot het uiterste. Sebastian creëert nieuwe mogelijkheden voor zelfexpressie.

Sebastian is altijd op jacht naar What’s Next. Van het begin af aan is het leven de inspiratie, en dat is altijd zo geweest. Sebastian definieerde de dreadlock look, creëerde voor het eerst de wetlook en ontwikkelde het eerste crimping iron waarmee een hele generatie gestyled werd. Hun kunst verbetert de wereld die je om je heen ziet en vergroot je fantasie nog meer.

YOUNG BLOOD

Pauline Youngblood, de vrouw achter Youngblood Mineral Cosmetics. Pauline Youngblood werkte enkele jaren in een kliniek voor plastische chirurgie en dermatologie. Daar bleek dat de patiënten behoefte hadden aan een natuurlijk ogende make-up. Ze besloot een make-up te ontwikkelen die zowel schoonheidsfoutjes kon verbergen als een die gebruikt kon worden als huidverzorgingsproduct: Youngblood Cosmetics.

Pauline ontdekte dat natuurlijke, zuivere mineralen en pigmenten zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen een verzachtende werking hadden op de gevoelige huid en het gezicht een natuurlijk en gaaf uiterlijk gaven. Als pluspunt bleek dat de zuivere mineralen bovendien beschermende eigenschappen hadden tegen schadelijke invloeden van de zon, niet verstoppend werkten en geen acné veroorzaakten. De fijne cosmeticalijn van Youngblood is bij Bosman Haar & Make-up te koop.

SASSOON

Sassoon gelooft dat perfecte schoonheid niet bestaat en bij iedereen verschillend is, mooi zijn moet geen dagelijkse worsteling zijn. Daarom maakt Sassoon altijd maatwerk: rekening houden met iemands unieke trekken en behoeften wanneer ze worden geknipt en gekleurd.

Sassoon levert hoogwaardige producten die in het haar blijven zitten zodat je elke dag snel en eenvoudig kunt stylen.

 

SHU UEMERA

Shu Uemura, geboren in Tokio en oprichter van het merk, was een Japanse visagist die in 1955 als make-up artiest in Hollywood doorbrak en sindsdien continu nieuwe schoonheidsstandaarden creëerde. Zijn visie was dat huidverzorging, make-up en het stylen van het haar onafscheidelijk met elkaar verbonden zijn. Over een periode van 30 jaar heeft Shu Uemura een internationaal merk neergezet dat staat voor professionaliteit en precisie.

Shu Uemura Art of Hair staat voor Oosterse puurheid en westerse glamour. Deze twee elementen zijn de inspiratiebron voor unieke verzorgingsproducten voor het haar. Producten zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten en het unieke Depsea water. Shu Uemura heeft zes verzorgingslijnen, afgestemd op de conditie van het haar. Iedere lijn bevat een waardevol natuurlijk ingrediënt.

MARIE-STELLA-MARIS

Marie-Stella-Maris is een Amsterdam-based lifestyle merk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Met de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten en luxe huisparfums zet zij zich in om een bijdrage te leveren. Voor elk verkocht product, doneert Marie-Stella-Maris een vast bedrag om schoon drinkwater projecten te realiseren. Marie-Stella-Maris vindt dat de huid schone producten verdient; dit betekent dat alle body, skin en hair care producten bestaan uit 90-100% natuurlijke ingrediënten. Voor alles wat de natuur niet kan bieden, zoekt ze naar veilige en verantwoordelijke alternatieven. De verzorgingsproducten zijn vooral gericht op het hydrateren, voeden en balanceren van de huid én staan ook nog eens prachtig in de badkamer. Alle body, skin en hair care zijn vrij van parabenen, siliconen, kunstmatige geur- en kleurstoffen. 

MEDICEUTICALS LABORATORIES

Mediceuticals Laboratories, gevestigd in New Jersey USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid.