Amber SaftAMBER SAFT

Na het behalen van mijn kappersdiploma ben ik sinds 2008 werkzaam bij Bosman Haar & Make up. Omdat mijn passie voor haar de kleurtechniek is, ben ik mij gaan specialiseren in kleur. Ik vind het te gek om voor jou een op maat gemaakte kleuring te maken die perfect aansluit op de coupe. Omdat ik mijn passie met mensen wilde delen, werk ik hiernaast nog als freelance educator voor het merk Sassoon Professional. Ik word 2 keer per jaar getraind op de nieuwste collecties door het internationale team en deze collecties train ik door aan andere kappers.

Behalve het kleuren, knip ik ook in de salon. Wekelijks word ik getraind op de nieuwe knip- en stylingstechnieken. Wat ons vak zo mooi maakt, is dat wij onderling elkaar ook inspireren en wij elkaar ook naar een hoger niveau willen brengen.

In 2015 heb ik mee gedaan aan de Trendvision Award. Ik was genomineerd voor een finale plaats in de categorie Color Vision Award. Met veel trots kan ik zeggen dat ik de derde prijs heb gewonnen. Het was een fantastische ervaring en het smaakt zeker naar meer!

Ik werk op dinsdag, vrijdag & zaterdag in de salon.

Lijfspreuk: The best colour, is the one that looks good on you – Coco Chanel

Kapper Alkmaar Bosman